Cum comand online

  • Caută produsul dorit: poti căuta un produs direct în câmpul special de căutare sau poţi naviga prin categoriile de produse direct din meniul afisat în stângă.

Vizualizeaza produsul in fotogarfiile puse la dispozitie si citeste descrierile, detaliile mentionate la fiecare produs. Daca aceste detalii nu sunt suficiente, ne poti adresa un emaill sau ne poti suna direct la numarul de contact mentionat in: pagina de Contact

Acum poti adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.”Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite, pana la finalizarea comenzii.

 

  • Verifica-ti produsele din comandă.

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, de unde poti sa verifici lista produselor selectate, sa completezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

 

  • Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata (ridicare personala din magazin sau livrare prin curier).

Produsele resigilate nu beneficiaza de promotii care insotesc produsele noi.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

Daca esti client nou, completeaza doar datele din formular si apasa butonul “Trimit comanda”.

  1. Daca esti deja client, introdu e-mail-ul si parola in caseta din dreapta si datele folosite la ultima comanda, se vor incarca in contul tau. 

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior la o noua comanda.

 

Urmariti-ne pe Facebook